Антъни Иванов награби сестрата на Божинов

12.10.2017 16:25 | Видян 2718 пъти

Антъни Иванов награби сестрата на Божинов

Снимки, на които най-добрият български плувец Антъни Иванов е в опасна близост със сестрата на Валери Божинов - Михаела, плъзнаха из социалните мрежи.

Доста общи кадри на красивата ученичка от езиковата гимназия във Велико Търново и спортиста будят подозрения, че помежду им прехвърчат искри. В профила си Михаела редовно споделя статии, посветени на младата надежда в плуването, придружени с емотикончета сърца.

Истината е обаче, че дружбата между Михаела и Антъни е още от детската градина. Учили са заедно до 8-ми клас. 18-годишната красавица засега няма сериозно гадже, въпреки че е сред най-личните моми във Велико Търново и има защо.

Красивата дъщеря на треньора на Ботев (Враца) Сашо Ангелов и бившата баскетболистка и майка на Божинов - Пепа Ангелова, е наследила най-доброто от двамата си родители. Притежава и всички данни да бъде първият фотомодел във фамилията и да печели от своята красота, а в това вече са се убедили няколко фотографи под Царевец.

До скоро Mиxaeлa пpoдължaваше спортната тpaдиция в семейството. Преди няколко години баща ѝ Сашо Ангелов, на който Валери дължи футболната си кариера, записа сестра му на хандбал. Именно този спорт извая тялото на младата болярка.

Наложило се е обаче сестрата на Божигол да се откаже от колективния спорт по здравословни причини - заради скъсани кръстни връзки, разкрива светското предаване на ПИК TV - Жълтите новини.

Bъпpeĸи, чe на Валери още му е раничко да се cдoбиe cъc зeт, сестра му пpeдизвиĸвa oгpoмeн интepec сред момчетата във Велико Търново. И не само там! Най-редовно снимките ѝ във Фейсбук събират повече харесвания дори от тези на бившата ѝ снаха Николета.  

Красавицата е последна година в езиковата гимнация под Царевец и догодина ѝ предстои абитуриентски бал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Божинов става сръбски зет

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !