Алекс Богданска изневерява от любопитство

12.10.2017 16:10 | Видян 900 пъти

Алекс Богданска изневерява от любопитство

Манекенката Александра Богданска отдава изневерите си на чиста доза любопитство. След като рестартира отношенията си с Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, красавицата реши да направи равносметка.

"Ти мислиш ли, че съм жена за един мъж?“, попита тя Петканов сред декорите на ВИП Брадър. Макар вечно усмихнатото момче да вярва в промяната, Алекс изпитва съмнение в моралните си устои.

Талисманът на националите ни по волейбол призна, че е била щастлива с Петканов, но му е изневерявала, за да види дали друг не може да я зарадва повече.

Макар моделът да кацна в любовното гнездо на Големия брат със заявката да изчисти името си на лека жена, засега постига обратния ефект. Припомняме, че Дани я обвини в проституция преди година с фотографии, на които Богданска позира с чужд пръст в уста.

Не е ясна и съдбата на Макс, с който Богданска беше във връзка, когато прекрачи прага на Къщата. През лятото дори се спекулираше, че е готова да предприеме по-сериозна крачка с бизнесмена, чийто постоянен адрес е в Монако, пише монитор. Тя го доведе в България за да го запознае с родителите си и да поиска благословията им за евентуална сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мегз се рекламира гола

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, заложи на...

Томас Маркъл за дъщеря си: Меган е...

Томас Маркъл все повече се отдалечава от дъщеря си,...

Няма коментари към тази новина !