40 МУЗИКАНТИ ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНАТА С ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ

12.10.2017 15:11 | Видян 946 пъти

40 МУЗИКАНТИ ИЗЛИЗАТ НА СЦЕНАТА С ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ

Броени дни остават до въздействащия спектакъл DVA SVETA на Желко Йоксимович в София. На 20 октомври редом с най-успешния мъжки глас на Балканите на сцената в Зала 1 на НДК ще излязат още 40 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант.

Виртуозните инструменталисти в акомпанимента на очарователните дамски беквокали ще представят едно невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле.

Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.

Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи DVA SVETA, публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния музикален талант на Желко.

Изпълнителят на хита Lane моје ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на редица други инструменти.  

Спектакълът на 20 октомври ще представи красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Йоксимович, като Ljubavi, Zaboravljaš, Nije ljubav stvar, Ono nase sto nekad bejase, Michelle и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !