Бела Хадид и Дрейк заедно

12.10.2017 14:12 | Видян 1516 пъти

Бела Хадид и Дрейк заедно

Бела Хадид наскоро отпразнува рождения си ден и кой беше до нея на партито? Рапърът Дрейк, който дълго време бе сляпо влюбен в Риана.

Близостта, която моделът и изпълнителят демонстрирали на купона обаче, предизвика куп слухове, че двамата са новата светска двойка. А майката на Бела не успя да скрие това.

Йоланда Хадид бе гост в шоуто на Анди Коен – Watch What Happens Live!, където бе поставена на разпит за отношенията й с дъщерите й. Водещият очевидно искаше да изясни какви точно са отношенията между Бела и Дрейк и след редица въпроси, той директно попита известната майка дали дъщеря й излиза с рапъра.

Красотата на един супермодел: Бела Хадид

“Ти се шегуваш, но какво правим тук? Наистина ли е бил на рождения ден. Не знаех това”, отговори Йоланда, видимо притеснена. Но водещият не остави нещата дотук и отново я попита дали двамата са гаджета. “Амии… бих казала само, че са приятели!”

Анди Коен ни осветли и по друг въпрос, който отдавна интересува феновете на звездата – как тя приема връзката на бившия й приятел The Weeknd със Селена Гомес. “Не мисля, че вече се интересува от тях”, категорична бе Йоланда.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !