Сватбата на Маги Желязкова удари 100 бона

12.10.2017 12:09 | Видян 1623 пъти

Сватбата на Маги Желязкова удари 100 бона

100 000 лева излезе на младоженеца Георги Сидеров сватба му с Магдалена Желязкова, вече Сидерова. В тази сума влиза нескромната й рокля от 15 000 лева, приказната декорация на залата, масрафът за гостите, както и хотелските стаи, научи „Галерия“. Мис България 2003 Маги не се е скъпила нито лев за голямото събитие, тъй като цял живот е мечтала за такава сватба.

„Изпипах всичко до най-малкия детайл. Сама си организирах цялото събитие с огромно желание и вълнение. Исках този ден да бъде точно както си го представям“, разказва булката. И макар че това е втори брак за Маги, тя отново беше в бяло, както и цялата украса, включително и тортата. Госпожа Сидерова не скри, че на първата си сватба

се чувствала по-скоро като гост, за когото е организирано цялото празненство, докато този път е била на 100 процента вътре в събитието.

Маги се подготвяла повече от половин година за своята приказка, която чакала цял живот. Неслучайно моделката не е щадила нито лев за празненството.

Ритуалът бе извършен в Руската църква „Свети Николай Чудотворец“, тъй като Желязкова я смята за изключително красива, а и е в близост до Гранд хотел „София“, където пък бе веселата част. Залата бе декорирана с кристали Сваровски, навсякъде бе украсено с бели рози и други естествени цветя, а сватбената арка обра овациите на гостите. Тя бе отрупана с венци от цветя, от които се спускаха бели балдахини.

И докато детайлите по празненството бяха изцяло дело на Маги, то роклята на булката бе по идея на младоженеца. Георги Сидеров държал бъдещата му съпруга да изглежда точно по този начин. „Искам да бъдеш много секси“, казал й Жоро.

Менюто за звездните гости бе изключително богато и изискано, като само марковите питиета и луксозно шампанско ударили 10 бона, твърдят източници. Бяха осигурени стаи за всички, които не са от столицата, а те не бяха никак малко. „Само гостите от Англия надхвърляха 20 души“, призна Маги.

Най-емоционалният момент от сватбата със сигурност бе отвеждането на булката до олтара. Маги бе съпроводена от 16-годишния си син Боби, облечен в галантен син костюм.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !