Томи Хилфигър организира вечеря на Филмовия фестивал в Цюрих

11.10.2017 15:07 | Видян 1214 пъти

Томи Хилфигър организира вечеря на Филмовия фестивал в Цюрих

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че дизайнерът Томи Хилфигър организира специална вечеря по случай 13-тото издание на филмовия фестивал в Цюрих. Домакини бяха и изпълнителният директор на Tommy Hilfiger, Даниел Грийдър, както и основателите на фестивала - Надя Шилдкнехт и Карл Споери.

Събитието се проведе в емблематичният ресторант Razzia. Готите, сред които бяха актьорите Андрю Гарфийлд, Клеър Фой и Бил Пулман бяха посрещнати с коктейл. Те се насладиха на изискана вечеря сред впечатляващата неокласическа архитектура на ресторанта, датираща от 1920 г.

В сградата, в която се намира ресторанта, се е помещавало първото кино в Цюрих. Хилфигър е известен със страстта си да съчетава културни и поп мотиви в творчеството си. Преди вечерята беше прожектиран късометражен филм за историята на марката Tommy Hilfiger, връзката й с изкуството и подкрепата й към фестивала през последните шест години.

Гостите се насладиха и на изпълненията на живо на швейцарските музиканти Марк Суей и Seven, които бяха облечени с дрехи на Tommy Hilfiger.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !