Христина и Благо се събират

11.10.2017 13:37 | Видян 4779 пъти

Христина и Благо се събират

Благо Джизъса утешава бившата си жена Христина Витанова, след като тя скъса с милионера Лазгин Маджид. Бившата гимнастичка заряза богаташа, след като научи за изневярата му, за което HotArena първи писа. Оказа се, че бившата на Благой Георгиев бързо е намерила утеха обратно в прегръдките му. След поредица от неуспехи в любовта Христина си дала сметка, че въпреки трудностите в миналото, тя и Благо са имали истинска връзка, градяща се на силни чувства, а не на интереси, както се коментираше след шумната им раздяла.

Основна причина за раздялата между Христина и Лазгин е трети човек. Милионерът от край време се оплаквал от ревността на приятелката си, която изкъсо следяла всяко негово действие. Непрестанните телефонни обаждания и ежедневна проверка на съобщенията накарали Лазгин да отклони поглед от любовта.

Веднага щом разбрала,ч е й кръшка, Христина вдигнала лют скандал и събрала вещите си от общото им жилище. Двамата почти мигновено прекъснали контактите, като близки разкриват, че дори са се блокирали в инстаграм.

Ден след раздялата Алисия споделила, че подкрепя дружката си Христина, както и че твърдо застава зад действията й. Приятелството им винаги е било обект на коментари, а в момента последователите им във фейсбук поставят акцент върху съвсем странична тема, която всячески се опитват да обвържат със сегашните отношения на Благо и Хриси, пише „Телеграф“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !