Маги Сидерова се мести с мъжа си в Африка

10.10.2017 16:32 | Видян 2709 пъти

Маги Сидерова се мести с мъжа си в Африка

Носителката на титлата Мисис България Маги Сидерова призна, че с любимия ѝ Георги планират да живеят в чужбина в близко бъдеще.

„Бихме искали да е в Африка, където Жоро е работил седем години. Трябва ми още малко време, за да узрея за идеята и да стегнем куфарите, и знам че рано или късно и това ще се случи”, споделя пред сп. LoveStyle моделката.

По Коледа със съпруга ѝ ще си подарят и дългоочакваното сватбено пътешествие, подарък от кумовете им, като желаните дестинации са Бали или Малдивите.

Сватбата на Маги, която доскоро се подвизаваше с фамилията на първия си партньор – Желязкова, бе на 30 септември в столичен хотел, пише монитор. За избора на дата хубавицата се консултирала с астролог, а в най-важния си ден младоженците бяха уважени от знаменитости като Кали, Азис и Рени. Фолк идолът им подарил жив норвежки мъх, който вече краси масата в дома на семейството, а изпълнителката на 4-4-2 ги изненадала с техен портрет с маслени бои.

Приказката на Маги и Жоро започва преди четири години и половина, когато случайно се засекли в Поморие. Познавали се от доста време, но точно тогава успели да се погледнат с други очи.

„Заговорихме се с Жоро и любовта ни беше от пръв поглед. Още първата вечер се целунахме и аз нямах никакво колебание, че това е моят мъж. Цял живот съм искала да имам връзка като тази и съпруг като Жоро. Сякаш се преоткриваме с всеки следващ ден, а чувствата ни се засилват”, сияе щастливата булка.

С Георги не планират да имат общо дете, защото вече имат три от предишните си връзки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !