Райна кръшка на Коцето?

31.01.2009 09:00 | Видян 34329 пъти | Гласували 5

Райна кръшка на Коцето?

През изминалата седмица до СЛАВА стигна сензационна информация. Според източниците ни Райна кръшнала на Коцето. Нещо, което в обратния вариант, не би било толкова учудващо. Както знаете, пайнерката се слави като консервативна и моногамна, докато за Коцето се твърди, че е коцкар. Но, знае ли човек, „Тихите води са най-дълбоки“. Очевидци засекли певицата с друг мъж не къде да е, на рецепцията в СПА хотел в спортен комплекс Спартак в София. Двамата не били там само на процедури, а си взели обща стая, разправят информаторите. Чудите се коя била мистериозната спа-половинка на Райна? Името му е Александър Дуколевски. Ако не си спомняте кой е той, то веднага казваме – партньорът на Нети в Dancing Stars.

СЛАВА чу, че двамата станали близки, което е довело и до по-интимни отношения.
Райна беше така отзивчива да коментира пред СЛАВА горните твърдения. Певицата първо се засмя. После потвърди, че наистина се познава с Дуколевски, но отрече да дели креват с него. В един форум пък прочетохме мнение на читател, който видял певицата да се разхожда с чуждо гадже в Мола, не далеч от въпросния хотел. Изпълнителката на Големи думи разказа, че двамата тренирали заедно в една и съща зала за танци. „Ако имах връзка с всичките си познати или приятели, нали се сещате колко любовници трябва да съм имала до момента. Слуховете винаги вървят, но аз съм претръпнала. Очевидно е много интересно да ме съчетават с участниците в Dancing Stars.“, споделя изпълнителката. Последното не е случайно изказване, защото преди седмици тръгна слух и за нейни интимни отношения с Петя Димитрова от същото предаване. Тогава, според свидетели, двете били доста близки в една от дискотеките от веригата на Пайнер. Историята с Дуколевски обаче е къде-къде по-прикрита. В момента младежът е в Гърция от няколко дни. Това сподели неговата партньорка в риалитито Нети. Интересно е, че Райна също бе запозната с неговите пътешествия. Любопитен факт е, че Александър е македонец. Да не забравяме, че и във вените на фолк звездата тече македонска кръв.

В профила си в сайта на Dancing Stars танцьорът споделя, че досега, за 22 години, не е бил влюбен. Изглежда, че и този път няма да има подобно нещо, защото Райна е официално обвързана жена. Самата тя сподели, че с Коцето са заедно. Щели да заминават на турне в САЩ, но за да изкарват пари. Бебето не е на дневен ред. „Журналистите ме забременяваха 1000 пъти, 50 пъти абортирах, още толкова раждах, жених и развеждах. Когато стане, тогава. Не мисля, че трябва да насилваме нещата.“, изказва се още тя. Срещите й с Дуколевски били само и единствено на професионална основа. Не си била и помисляла за подобна авантюра. „Аз имам апартаменти. Не ми е интересно по хотели.“, сложи словесен пирон върху уж любовното гнездо.
Потърсихме за коментар и третия в любовния триъгълник - Константин. Той каза, че събира информация и не действа толкова емоционално, колкото партньорката си, ако научи подобна мълва. Хванахме певеца в много добро настроение, напът към фитнеса. Заинтересува се от твърденията, но не взе конкретно отношение. Сподели, че отношенията му с Райна не са се променили.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !