Сестрата на Мика носи дъщеря й в чанта

09.10.2017 15:32 | Видян 2042 пъти

Сестрата на Мика носи дъщеря й в чанта

Сестрата на Мика Стоичкова разнася малката Миа като сандвич в дамската си чанта. Чаровницата напъха детето в модния си аксесоар и така я разходи из улиците на Тексас, САЩ.

Младата майка дори ги щракна, как щурата й сестра Христина е гушнала наследничката й, докато тя е настанена в чантата й. От широката й усмивка ясно се вижда, че двете се забавляват да се разхождат така.

Двете дами се възползваха от топлите дни в Тексас и се разходиха под слънчевите лъчи. За жалост, малката Миа не успя да види много от пейзажа, след като се оказа натикана в чантата на леля си.

Мнозина се надяват, че фотосът е само шега и Мика няма същата практика да прибира детето в дамската си чанта. Колкото и голяма да е тя, едва ли това е най-правилния начин за пренасяне на малката госпожица, особено по отношение на здравето и безопасността й.

Миа навърши 1 годинка само преди дни, но според лекарите това не е основание леля й или майка й така да я разнасят. Други пък коментират, че Мика може да си навлече гнева на социалните в САЩ, които много строго следят за подобни изцепки, пише "Телеграф".

Иначе, откакто роди Мика Стоичкова е образцова майка. Досега тя се грижеше перфектно за дъщеря си и правеше всичко възможно детето да получава само най-доброто.

Тя дори подкрепи кампаниите за кърмене на обществени места. И позира специално за бутиково издание, докато кърми щерка си, без да се срамува.

Малката Миа проплака в болница на брега на океана в Маями. Именно там футболната дъщеря изкара последните месеци от бременността си, заедно със съпруга си Айкут.    

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !