Бащата на Алекс се отказа да съди Даниел Петканов

09.10.2017 13:59 | Видян 1721 пъти

Бащата на Алекс се отказа да съди Даниел Петканов

Манекенката Александра Богданска, която в момента обитава Къщата на ВИП Брадър, вероятно ще се събере с бившия си приятел Даниел Петканов, прогнозират редовните зрители на шоуто. Алекс не крие, че след като Лудия репортер от предаването на Милен Цветков я заряза по особено унизителен начин, изпитвала силна омраза към него, но после потърсила вината в себе си.

Близките ѝ я съветвали да го съди за психически тормоз, но тя преценила, че е най-удачно да забрави за случая и да загърби негативните чувства. Баща ѝ Милан Богдански, който е общински съветник от БСП в Благоевград, бил най-възмутен от поведението на Петканов, ала дъщеря му успяла да го убеди, че е по-добре да не стигат до съд.

Към днешна дата таткото на Алекс също превъзмогнал обидата и заявил пред познати, че повече няма да се бърка в отношенията между младите и ще подкрепя решенията на дъщеря си, каквито и да са те, пише седмичник. С влизането си в Къщата Богданска се ожали, че покрай драмата с Лудия репортер изгубила много приятели, които впоследствие се отдръпнали от нея.

Те започнали да я избягват заради хорските приказки, че е скъпоплатена проститутка и изкарва парите си по лесния начин. Според запознати родителите на Алекс не изпускали епизод на ВИП Брадър и следели всяка стъпка на дъщеря си в шоуто.

В началото те били категорично против участието ѝ, защото се опасявали, че сблъсъкът ѝ с Даниел очи в очи може да бъде драматичен. Алекс обаче била категорична, че няма повод за притеснение.

В Къщата Богданска бързо затопли отношенията си бившия, който се разкая за постъпките си в близкото минало и поиска прошката ѝ. Той възмути зрителите с признанието си, че също е изневерявал на Алекс, но по думите му неговите забежки били невинни, защото не влагал чувства, докато тя се впуснала в гореща авантюра с италианеца Макс.

Оказа се, че Богдансканаучи за кръшкането на Даниел на живо, в ефир и макар и да го скри умело, не ѝ стана никак приятно. След раздялата с Петканов благоевградчанката оповести връзката си с богатия чужденец и обиколи Европа с него, но според запознати идилията им приключила малко преди влизането ѝ в шоуто.

Макс категорично забранил на приятелката си да участва във ВИП Брадър, но тя упорито му се противопоставила и това довело до раздялата им. Говори се, че по всяка вероятност манекенката ще се събере с Лудия репортер до края на предаването и така двойката отново ще вдигне шум около себе си.

Възможно е отношенията им да се развият пред зрителите във втората част на предаването, което може би ще ги изстреля до финал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !