Ашли Джъд скочи на Вайнщайн за сексуален тормоз

06.10.2017 15:56 | Видян 2299 пъти

Ашли Джъд скочи на Вайнщайн за сексуален тормоз

Актрисата Ашли Джъд обвини продуцентът Харви Вайнщайн в сексуален тормоз. На този етап над осем холивудски красавици са подали искови молби за непристойно поведение от страна на мъжа, реализирал продукции като Писък и Властелинът на пръстените.

Джъд разкри, че преди 20 години, по време на снимките на Целуни момичетата, Вайнщайн я посетил по халат с молбата да получи масаж или да бъде наблюдаван докато се къпе. Според в. The Times, осем жени са разказали подобни случки.

„Казах му „не“ много пъти, по много различни начини. И той винаги се връщаше при мен с нови молби“, изповяда се звездата от Дивиргенти.

"Разбирам, че държанието ми към колегите в миналото е причиноло много болка и искрено съжалявам за това. Въпреки че се опитвам да стана по-добър човек, осъзнавам, че ме чака дълъг път.“, гласи заявлението на 65-годишния продуцент.

Едно от оправданията му е, че идва от епохата на 60-те и 70-те, когато културата на работното място е позволявала подобно държание, пише монитор. Осемте актриси, подали през годините обвинения срещу Вайнщйн, са се споразумяли за суми между 80 и 150 хиляди долара, според в. The Times.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !