Октомври е месецът на промените в Bulgaria ON AIR

05.10.2017 16:23 | Видян 1522 пъти

Октомври е месецът на промените в Bulgaria ON AIR

Нови лица, обновен сутрешен блок, лайфстайл предаване, уикенд блок на живо и още от 16 октомври

Национална телевизия Bulgaria ON AIR обогатява ефира си с нови лица и предавания. Новостите започват от 16 октомври със сутрешния блок „България сутрин“, който вече ще се излъчва всеки делник от 6,15 до 9,00 часа. Новото лице в екипа на блока е журналистът Златимир Йочев, който се присъединява към Лора Инджова като водещ.

Златимир има дългогодишен и разнообразен опит в професията, като преди да стане част от Bulgaria ON AIR е работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок и потребителско предаване, водещ на централни новини, автор на документални филми и туристическо шоу.

„За човек, който обича да лети, вярвам, че това е важна стъпка от моята via pontica. Миграционният път си има своя логика и правила и аз смятам, че Bulgaria ON AIR е мястото, в което един свободен, търсещ и любопитен към света журналист може да разгърне своя потенциал. И зрителски, и професионално съм против апокалиптичното звучене в медиите, затова идвам в сутрешния блок, в който то отсъства. Няма да крия своята усмивка и характер пред зрителите“, коментира Йочев.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !