Мира Добрева няма да дундурка внуче

05.10.2017 16:53 | Видян 3435 пъти

Мира Добрева няма да дундурка внуче

Тв водещата Мира Добрева тушира слуховете, че дъщеря ѝ Лора скоро ще я дари с внуче. Идилично семейния сценарий бе разигран от медиите след като журналистката от БНТ сподели снимка на момичето с подобие на сватбена рокля.

Според спекулациите потенциалния „зет“ на Добрева и Жоро Торнев бил „млад милионер“. Чаровната Лора опроверга писанията със статус във Фейсбук: „Хора, няма истина в “новините”, които плъзнаха в социалните мрежи! Димитър преди години уж ми беше баща, сега, както разбрах, съм се омъжила за него...Щастливо влюбена съм, но не и женена. Обидно е да чета статия след статия, коя след коя по-украсена. Точно заради това останах да уча журналистика в България - защото това, на което станахме свидетели, не е журналистика! Надявам се, че след време няма да ви разочаровам”.

Лора уточнява още, че снимката, която придружава „новината” за сватбата ѝ е от абитуриентския ѝ бал, пише монитор. Тя потвърждава, че избраникът ѝ наистина се казва Александър, но слуховете за тайна венчавка през септември определя като пълни глупости.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !