Деси Фотосесията: Отказах секс с Джизъса, не исках да го разведа

03.10.2017 16:25 | Видян 1889 пъти

Деси Фотосесията: Отказах секс с Джизъса, не исках да го разведа

Скандална оферта е отклонила плеймейтката Деси Димитрова. Бронетката от Търговище е била калесвана да участва в заговор, който да компрометира бившия национал и настоящ футболист на руския Оренбург Благой Георгиев през собственото му семейство.

Целта на постановката е била известният със слабите си ангели полузащитник да влоши и без друго разклатените си отношения с шампионката по танго Есмер Омерова. Не е тайна, че заради постоянните слухове за изневери от страна на Джизъса, къде истинни, къде не, рускинята най-редовно има търкания с мъжа си.

"Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да направим скандал с известен футболист, който има семейство, има деца... Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и така да разваля семейството му. Може би много момичета биха се съгласили, защото това е бърза слава. За мен обаче това е изключително грозно. Категорично отказах, защото не искам да се свързва името ми с такъв "пиар", разкрива плеймейтката пред ПИК TV Жълтите новини.

В началото на годината семейството на Благой и Есмер дори бе пред развод, като двойката едва спаси брака си. Той обаче продължава да виси на косъм, най-малкото поради факта, че Георгиев би могъл да стане жертва на подобени заговори с цел телевизионен рейтинг по всяко време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Няма коментари към тази новина !