Гери-Никол се заигра с Травис Скот

02.10.2017 15:31 | Видян 2315 пъти

Гери-Никол се заигра с Травис Скот

Поп сензацията Гери-Никол пази топъл спомен за рапъра Травис Скот от визитата си в Ню Йорк. Певицата не спира да се хвали с това колко известни личности е срещнала и как ги е омаяла, но от последната си вечер в Голямата ябълка се чувства най-поласкана.

„Травис Скот сам дойде при мен и почнахме да си говорим. И цяла вечер прекарахме заедно в смях, закачки и танци“, издаде пред bTV старлетката.

Двамата вдигали наздравици на ВИП сепаре в нощен клуб на участие на Лил Ким, а хотелиерската наследничка Парис Хилтън влязла в ролята на диджей, пише монитор. Изпълнителката на Готина и луда дава заявка, че скоро ще се върне в САЩ, тъй като там я чакат „много хубави неща“.

След като кацнала в България със сълзи на очи, Гери-Никол веднага се върнала към професионалните си ангажименти. Вчера тя разклати яка дупара в Скопие в рамките на турнето One Love.

Освен 19-годишната изкусителка, в събитието се включиха Ъпсурт и Криско, а честта на югозападната ни съседка защитиха Тони Зен, Слаткаристика и DJ Гоце. Финалът на обиколката е на 7 октомври в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !