Деси Слава дава 2 бона за раждането

29.09.2017 11:44 | Видян 1871 пъти

Деси Слава дава 2 бона за раждането

Деси Слава е забременяла с помощта на специалисти по ин витро оплождане, твърдят колежки на певицата. Наложило се да прибегне до техните услуги заради гинекологични проблеми, които намалявали до минимум шанса ѝ да има бебе по естествен път.

Изпълнителката отдавна искала да има второ дете след като синът ѝ Майки вече е гимназист и все по-рядко има време за нея, а предпочита да го прекарва с приятелите си. Макар да е много млад, приятелят ѝ Благой Найденов нямал нищо против да стане татко и да се грижи за семейство, пише Уикенд. Въпреки това обаче Деси все не можела да забременее.

Накрая се наложило да започне хормонална терапия, шушукат в бранша на певицата. Именно заради лекарствата, които трябвало да приема, за да стане отново майка, тя рязко напълняла и бременността ѝ проличала още в първите седмици, докато други нейни колежки успяват да крият деликатното си състояние чак до 5-ия месец.

В бранша шушукат, че певицата е заченала с помощна на специалисти в считаната за най-добра ин витро клиника в България. Там Деси смятала и да ражда. Според информациите цената за тази услуга в лечебното заведение е около 2000 лева. Певицата не смятала да изисква особени екстри, заради което няма да ѝ се налага да бърка по-дълбоко в джоба си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !