Летящ старт и звездно откриване от AGRESSIA

27.09.2017 18:11 | Видян 1315 пъти

Летящ старт и звездно откриване от AGRESSIA

AGRESSIA откри SFW в хотел "Маринела", с атрактивно дефиле, като в ролята на манекени се превъплътиха актьорите от най-популярния филм „12a“. Нестандартното решение за ревюто е продиктувано от идеята да се представи младежката линия на брандовете, чийто представител е AGRESSIA. Актрисата Анелия Мангърова първа мина по котешката пътека в спортен екип на аржентинската марка La Martina.

Влогърът Христо Стефанов, Борислав Радулов и Петър Райжеков бяха с якета с пълнеж от гъши пух в актуалните за сезона цветове – маслено зелено и тъмно синьо. Нежните грации Велислава Костадинова, Елица Стоянова, Мария Кацарова, Андреа, Християна Стоименова и Василена Димитрова бяха облечени изцяло в дамската линия на La Martina. Марио Шишков и Галин Найденов дефилираха с най-новата колекция на Tombolini, Есен-Зима 2017/2018.

Спортни сака – каре и райе; без хастарни костюми или с хастар само в областта на рамената, с тегло 350-400гр.; немачкаеми и неабсорбиращи водата материи са акцентите за сезона. Преди финала, Александър Атанасов, Иоан Карамфилов и Мариан Методиев представиха най-новата колекция на AGRESSIA. Изцяло в италиански стил – скъсени и вталени кройки и класически ризи; немачкаеми платове, ексцентрични десени, структурни 3D материи, максимално олекотени – безхастарни сака бяха хит на вечерта.

Финалът на ревюто бе поверен на дългогодишните манекени на марката - Александър Григоров и Михаил Кирков. AGRESSIA за пореден път показа стил, класа и елегантност, събрани в едно, а именно - визията на комфорта и съвременните модни тенденции. С бурни аплодисменти и скандирания завърши артистичното представяне на бранда. Топ стилистите на Sexy Hair, начело с Владимир Атанасов превърнаха актьорите от „12a” в холивудски звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !