Алисия ражда и второто си дете без брак

27.09.2017 17:13 | Видян 4287 пъти

Алисия ражда и второто си дете без брак

Тя е категорична, че не страда от факта, че никога не е получавала сериозно предложение за брак и никога не ѝ е било фиксидея да бъде булка.

Бебе от Жоро Бирмата! Хич не е далеч от тази мисъл фолкпевицата Алисия. Да има втори наследник е една от най-съкровените мечти на изпълнителката, чийто първороден син Валери съвсем наскоро навърши десет години.

Ася не крие, че мисълта за още едно дете се прокрадва все по-често в съзнанието ѝ. 34-годишната фолкаджийка се чувства напълно готова да дундурка пеленаче, ако съдбата ѝ предостави тази възможност.

"Бих родила отново, дори и да нямам брак. Много хора живеят без брак, и то добре" - споделя Алисия в свое интервю пред устатата водеща Венета Райкова.

Певицата има връзка с пернишкия млад бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Двамата не демонстрират открито връзката си и избягват да се появяват заедно на публични местам, пише седмичник. Близките отношения на Алисия с майката на богатия младок - Лидия, са доказателство, че между певицата и любимия ѝ всичко върви по мед и масло. За достигане на пълна идилия липсва само общ наследник.

Във фолксредите отдавна се шушука, че Ася натиска любимия си за бебе. Бирмата прекарва голяма част от времето си с малкия Валерко и е доказал пред певицата, че може да бъде грижовен и отговорен баща. Засега Жоро се дърпа, но Алисия е категорична, че няма да се откаже от идеята да бъде отново майка. За бебе, но не и за пръстен драпа певицата. Тя е категорична, че не страда от факта, че никога не е получавала сериозно предложение за брак и никога не ѝ е било фиксидея да бъде булка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !