Фърги със седем нови паречта след раздялата с Джош

26.09.2017 18:00 | Видян 1969 пъти

 Фърги със седем нови паречта след раздялата с Джош

Дни след като обяви раздялата си с Джош Дюамел, Фърги пусна седем видеоклипа към песни от новия й албум.

В една от продукциите тя дори е описала каква е била накрая връзката им с известния актьор. Във видеото към “Save It Til Morning”, блондинката показва нагледно как двама съпрузи вече са изстинали един към друг и почти не общуват, но пред камерите и фотообективите се преструват блестящо на идеалното американско семейство.

При обявяването на раздялата си, Джош и Фърги споделиха, че не са заедно от доста време, но го пазили в тайна, за да може сина им да свикне с този факт и всички да се приспособят към новата ситуация. По-късно певицата сподели, че този момент на преструвки й е бил особено неприятен и труден.

Сега блондинката е изцяло фокусирана върху кариерата си и е готова отново да превземе музикалния небосклон. Затова и за всяка песен и видео към новия й албум Double Dutchess певицата се е консултирала с цял екип от професионалисти. Сред тях изпъква името на модния редактори и стилист Карин Ройтфелд, фотографското дуо Мерт и Маркус, креативния директор на рекламните кампании на Miu Miu и Versace – Джовани Бианко, модела Кендъл Дженър и шведския режисьор Йонас Акерлунд.

“Чувствам се наистина щастлива, защото имам възможността да работя с екип мечта”, хвали се Фърги и споделя за работата си с Ройтфелд: “Това е една легенда. Тя знае какво иска, много е внимателна към детайлите, заради което я ценя толкова много. Харесва ми да се уча от такива хора, които ми помагат да кача стила си на ново ниво.”


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !