Джулиана Гани реве за мъжа си

26.09.2017 16:44 | Видян 1757 пъти

Джулиана Гани реве за мъжа си

Силиконката Джулиана Гани страда по съпруга си и копнее да се върне към живота си на принцеса. Веднага след като каза заветното „да“ на фитнес инструктора Станимир Ташев, изкусителната блондинка кацна в любовното гнездо на „ВИП Брадър“. Често обаче тя се отдава на мъката си и през сълзи разказва на звездните си съквартиранти каква щастливка е с такъв мъж до себе си. „Той е най-добрия.

Не ми дава да чистя, да готвя. Не че не мога или не искам, а той ми казва – Не съм те взел за робиня, а да живееш като принцеса“, изповяда се тя. „Мис Силикон 2013“ и Станимир се разходиха до олтара преди месец по време на скромна церемония в Пловдив. За булчинската си рокля Джулиана заложи на изрязано деколте, с което по традиция подчерта третия си чифт гърди.

Въпреки че двамата са вече официално семейство, влюбените дават заявка да отпразнуват любовта си и на по-голяма церемония. Плановете към момента са тя да се състои към края на годината. Гани бе категорична, че не бърза да се сдобие с наследник, защото това би повлияло негативно на кариерата й.

Раздялата от любимия не е единствения двигател за сълзи в очите на Джулиана в Къщата. След като жури в състав музикантът Дани Милев, светският журналист Антон Стефанов, земеделският бос Цветелин Марнов – Цуни и шеф Борис Петров избра Еднжи Касабие за „Мис ВИП Брадър“, а фолкдивата Мария и манекенката Александра Богданска класира съответно на втора и трета позиция, Гани искрено се разстрои. Тя прие състезанието като лична обида, тъй като не си е тръгвала от конкурс без награда.

Силиконката недоумява как някой с височина 150 см може да я превъзхожда. С наранената си гордост тя успя да разчуства Антон Стефанов и Даниел Петканов, познат на зрителите като Лудия репортер, които й връчиха роза и я качиха на почетната стълбичка от съжаление.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !