Сватба във Фермата

26.09.2017 10:58 | Видян 1803 пъти

Сватба във Фермата

Предложение за брак развълнува Фермата и просълзи и най-закоравелите противници на романтиката. След като миналата седмица философът Иван Сапунджиев беше застигнат от трагичната вест, че майка му е починала, сега в риалитито дойде редът и на позитивните емоции.

Снощи зрителите станаха свидетели на един от най-важните моменти за гримьорката Анита. Симпатичната девойка с шарените плитки беше изненадана от приятеля си Лъчо, докато работеше в зеленчуковата градина и въобще не очакваше да види любимия човек.

Лъчезар пристигна по езерото с лодка, букет червени рози, пръстен и предложение за брак.

„Помниш ли, когато ти обещах, че няма да се разделяме? Искам сега и ти да ми обещаеш“, каза Лъчо преди да падне на колене пред ревящата от щастие Анита.

Двамата са разделени заради риалитито само от две седмици, но кандидат-съпругът отбелязвал всеки ден от календара до финала на шоуто, пише БЛИЦ. Именно мотото на третия сезон на Фермата – Ново начало, провокирало Лъчо да се реши на важната стъпка.

„Гледах в сутрешния блок за предаването, за новото начало, говореха за основните неща в живота – семейство, близки. И ми щракна. А колко пъти преди това те питах, все неофициално. Е по-официално - няма как!“, обясни как се е решил на важната стъпка развълнуваният Лъчо.

„Мамо, тате, ще се женим!“, не се сдържа пред камерите и щастливата бъдеща булка, която издаде, че е чакала този ден от една година.

Фермерите вече познават Лъчо от непрекъснатите разкази на Анита за него. Те не пропуснаха да поздравят бъдещото семейство с викове „Горчиво“, а сред участниците вече беше избран и кум.

„Предната вечер със Станислав се шегувахме, че ще ми бъде кум. Е вече, не е шега“, реши Анита.

Дата за сватбата все още няма, но най-вероятно ще е след финала на Фермата. Освен, че Анита продължава напред в риалитито, част от гостите също са заети с мащабния проект. Младото семейство покани на светлото събитие всички фермери, за да отпразнуват заедно новото начало.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !