Алисия и Венета в съюз срещу Николета

23.09.2017 09:08 | Видян 3177 пъти

Алисия и Венета в съюз срещу Николета

Вечната врагиня на плеймейтката сяда на горещия стол в предаването Папараци седмици след като НиЛо бе изритана от мястото си на водеща.

"Не съм предполагала, че ще ми бъде толкова приятно да съм тук" - са първите думи на Ася в предаването, изказани с голяма доза ирония. За никого не е тайна, че Алисия от няколко години е под прицела на папараците на НиЛо и бе жестоко оплювана многократно.

Ася ще е първият гост на Венета Райкова, откакто блондинката е водеща на Папараци. Срещата между двете се очаква да е епична и несъмнено ще засегне егото на НиЛо. И Алисия, и Венета са трън в очите на моделката. С едната се бореха за креватите на едни и същи мъже, а с другата за зрителски рейтинг.

Срещата на Райкова с фолкпевицата се прие от зрителите на Папараци като сътрудничество между двете срещу Лозанова, пише седмичник. След като една от най-успешните водещи зае мястото й, Ася й нанесе още един удар, приемайки да гостува в Папараци.

Очаква се само и единствено пред Венета Алисия да разкрие подробности за личния си живот, който по принцип ревностно пази в тайна. Как се развиват отношенията между нея и Жоро Бирмата, е тема, която живо вълнува феновете й и според тях само Райкова може да изкопчи истината за това.

"Това е мило, готино и положително" - така Венета определи гостуването на Алисия в предаването си, готова да разбие конкуренцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Няма коментари към тази новина !