Парти гримът на Адриана Лима с достъпни продукти

21.09.2017 17:18 | Видян 2275 пъти

Парти гримът на Адриана Лима с достъпни продукти

Може и да не ви се вярва, но на Адриана Лима й трябват точно две минути, за да се приготви вечер.

Ангелът на Victoria’s Secret е поредният супермодел, който се включва в поредицата видеа на VOGUE. В тях различни красавици показват как се гримират сутрин, какъв е режимът им преди лягане или в случая на Адриана – какъв парти грим избират, когато трябва да го нанесат сами.

“Обичам грима, затова ето какво правя,” започва своя makeup tutorial бразилката, докато се снима по халат в банята си. Като за начало, Лима смесва малко BB крем и праймър върху ръцете си, а след това ги нанася с върховете на пръстите си по цялото лице. “Харесвам кожата ми да сияе и не обичам, когато завършекът й е матов,” споделя Адриана.

След глътка английски чай, брюнетката се фокусира върху клепачите. Използвайки любимата палитра на beauty блогърите The Nudes на Maybelline, тя смесва два топли нюанса, които нанася с помощта на тънка четка по ръба на горния и долния клепач. Следва хайлайтър върху зоната под веждите и спирала.

Бронзант и малко руж деликатно скулптурират скулите, а Адриана отново използва пръстите си, за да блендира цветовете.

“Обсебена съм от червилата, затова обичам да експериментирам с тях,” заявява Лима, след което сменя няколко различни цвята върху устните. “Това може да е коктейлна визия,” показва тя, след като нанася яркочервено червило.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !