Шеф Петров профукал за жени 4 милиона

21.09.2017 14:42 | Видян 2668 пъти

Шеф Петров профукал за жени 4 милиона

Прочутият кулинар с хаплив език Борис Петров, който втора седмица къса нервите на съквартирантите си в Къщата на „ВИП брадър”, е прахосал цяло състояние по любовници, научи HotArena. Сприхавият топготвач, по-популярен като Шеф Петров е разведен, но имал доста слаби ангели. Кулинарът бил патологичен цицоман и пръскал голяма част от заработените в ресторанта си пачки по любовници.
 
Чепатият майстор на черпака имал кибрийтлийски нрав и рядко някоя дама се задържала с него повече от месец-два. „Изгорил съм 4 милиона по жени”, шашна с откровението си останалите випове в сеирджийското риалити.

„Имам самочувствие и защо да нямам? Повечето от нещата съм научил с кръв. Станах главен готвач на 19 години. Готвил съм за едни от най-влиятелните хора на планетата – генералния секретар на НАТО, шейха на Кувейт, шейховете на Абу Даби, администрацията на Роналд Рейгън и самия Путин. Чувствам се успял – мога да не работя, но го правя по 16 часа на ден. Всеки ден лудостта ми става по-голяма и за да ме спрете, наистина трябва да ме убиете или да ме вържете”, споделя устатият готвач.

Най-големия дразнител за останалите випове в Къщата има солидна биография зад гърба си, но никога не е крил, че знае и 2, и 200. Шеф Петров бил едва на 15 години, когато започнал да работи през лятната ваканция. През 2000 г. заминал за Испания и специализирал при Шеф Хавиер Саньол. През 2003 г. започнал работа в известния ресторант „Арена“ в град Солоу, Тарагона, а през 2004 г. станал главен готвач в новия ресторант на учителя си Хавиер Саньол „Кастильо де Хавиер“ в Тарагона, пише "Уикенд".

Преди 10 години се върнал у нас и започнал да готви в столичния ресторант „Каса Бояна“, а по-късно като шеф-готвач на ресторант „Te Quiero“. „В България може да се каже, че нямам конкуренция, затова съм повече мразен, отколкото обичан. Много е смешно, когато някой каже: „Този не го харесвам, няма да му ходя в ресторанта“. „Ами, ако искаш“. Аз не воювам с никого, те воюват с мен”, признава Шеф Петров, който е в епична война със светския журналист Антон Стефанов.


Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !