Серина с отворено писмо към хейтърите

20.09.2017 17:39 | Видян 1759 пъти

Серина с отворено писмо към хейтърите

Съвсем скоро Серина Уилямс стана майка. А преди ден успяхме да видим, че вече влиза и в старите си дънки. За да се посвети на бебето, тенисистката взима и почивка от кариерата. Сега тя прекарва свободното си време с дъщеря си, а преди дни младата майка показа бебето и на личната си страница в Instagram.

Но много от последователите ѝ разкритикували Серина и оставили не така ласкателни коментари по адрес на нейната дъщеря.

Спортистката реши да отговори на хейтърите, които не са малко и през изминалите години. Няколко часа назад Уилямс публикува голямо открито писмо на благодарност към своята майка.

В текста тя ѝ благодари за това, че от самото ѝ раждане я поддържа и премахва негативите. Серина отбелязва, че се възхищава от силата ѝ и изрази надежда, че до края на дните си се надява майка ѝ да продължи да ѝ помага и така да я прави по-силна.

„Наричаха ме мъж, защото съм се появила на света доволно здрава. Някои говорят, че употребявам наркотици (не, винаги съм имала много съвест, за да се държа нечестно, с цел да получа предимство.).

Каза се, че не принадлежа към женския вид на спорта, че съм към мъжкия, защото изглеждам по-силна от много други жени. Не, просто много работя и съм се родила с мощен корпус, с който се гордея. – написа тенисистката – Гордея се с факта, че мога да покажа как изглеждат някои жени. Не всички сме еднакви. Ние сме пълни, силни, мускулести, високи, малки и всякакви – ние сме жени и се гордеем с това!“

Тя също добави, че не си представя как ще реагира в случаите, в които подобни обвинения започнат да се сипят върху дъщеря ѝ.

„Гледам своята дъщеря (Боже! Имам дъщеря) и тя има ръчички и крачета. Точно копие на мен: силни, мускулести, мощни ръце и тяло. Не зная как ще реагирам, ако ѝ се наложи да преживява това от 15-ата си годишнина.“, изрази опасенията си тенисистката.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Няма коментари към тази новина !