Мария Шарапова: Нямах гадже до 20-годишна

19.09.2017 17:54 | Видян 2486 пъти

Мария Шарапова: Нямах гадже до 20-годишна

Мария Шарапова излезе с нови пикантни разкрития за любовния си живот. Те отново са поместени в наскоро излязлата нейна автобиография Неудържима.

След като разказа подробно за връзката си с Григор Димитров, рускинята обърна внимание и на словенския баскетболист Саша Вуячич, пише спортал. Двамата бяха дълго време заедно и дори се сгодиха, но тенисистката не пази хубави спомени от тази връзка.

"Нямах сериозни връзки почти до 20-ата си година - разказва Маша. - В края на 2009 година една моя приятелка организира барбекю. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Събота вечер, а той току-що е приключил тренировка. Определено беше мой тип.

Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Ел Ей, той настояваше да живеем у тях, макар моята къща да беше на същата улица и определено беше по-уютна. Искаше да контролира всичко, да бъде център. Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма.

На втората година се сгодихме. Това не беше точно подготовка за сватба, а по-скоро някакво славянско обяснение в любов. Един вид - аз имам само теб, ти имаш само мен. Подари ми огромен пръстен, който свалях само по време на мачове. Постепенно обаче успехите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем.

Преди Ролан Гарос 2012 година започнах постепенно да се отделям от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Благодарих му, че е бил с мен в трудните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Мислех, че и той се радва за мен. Вечерта се чухме отново. Тонът му беше различен. Усетих, че ми е ядосан, защото не съм го споменала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше единствено за това. Дадох си сметка, че от месеци чакам такъв знак и го получих. Отношенията ни приключиха същата вечер."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !