Мария изнудва Гущеров

18.09.2017 16:33 | Видян 3618 пъти

Мария изнудва Гущеров

Мара Отварачката е поискала 100 000 лева и поне 3-стаен апартамент от бившия си Християн Гущеров, издават нейни колежки, цитирани от седмичник. Това станало малко преди певицата да влезе във ВИП Брадър.

Тя директно заявила на бизнесмена, че смята да говори разни неща за него и отношенията им в риалити предаването. За да не разкрива най-пикантните подробности, тя обаче му казала в прав текст, че иска поне 3-стаен апартамент в София и 100 бона.

Обезщетение

Парите и имотът трябва да бъдат дадени на щерка ѝ Марая. Певицата не ги ще за себе си. Иначе щяла да си отвори устата. Мария се готви да разкаже някои пикантерии в шоуто. Очаква се да ги сподели в уж случаен диалог с Ваня Щерева и Енджи Касабие, които в момента са от най-близките ѝ дружки в брадъра.

Връзка

Малката Марая и Гущеров изградиха много силна връзка, докато майка ѝ живееше с бизнесмена. Момичето наистина се чувства като негова дъщеря и той постоянно ѝ праща подаръци. Така че не би имало нищо изненадващо да ѝ припише имот и да продължи да ѝ дава пари за образование или други цели, казват запознати със светския живот у нас.

Макар и само със собствените си отрочета, подобно нещо прави друг бизнесмен, известен с връзките си с чалгарки - Коко Динев. Той се грижи за всичките си деца от различни фолк диви, дори и разделен с майките им. На всичките си деца той е купил по едно жилище в кв.Лозенец. За Гущеров пък преди време се говореше, че е подарил кокетна вила на Марая в австрийския курорт Кицбюел. Засега обаче няма официално потвърждение за това.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !