Дичо не щади жена си

18.09.2017 15:05 | Видян 2630 пъти

Дичо не щади жена си

Дичо показа колко безпощаден може да бъде и разби любимата си Карина на табла по време на осмия национален турнир по табла Plomari. Събитието, събрало победители от регионални турнири в различни градове в страната, и ВИП-персони, превърна столичния ресторант Проя в синьо-бяла феерия. Дичо и Карина са запалени по таблата – тя е наясно с играта от малка, той е започнал по-късно, затова в повечето случаи тя го побеждава.

„На хиляда игри ако един път спечеля, пак добре. Тя е перфектна в математиката и успява да създаде добра стратегия в играта. На мен пък ми върви в любовта. Но от две години не сме играли, защото цялото си свободно време посвещаваме на детето”, призна певецът, който не може да се нарадва на малката принцеса Ариел.

Двамата нарушиха двегодишната си пауза, за да станат част от турнира по табла, който влезе в рекордите на Гинес миналата година благодарение на организаторите му - Леопард Трейдинг. За да не се сърди Карина, че е победена, Дичо я дари със сочна целувка. Спортисти и светски красавици бяха сред гостите на турнира, на който се открои радиоводещият Михаил Дюзев – отскоро вече и тв звезда в „Като на кино”.

Той игра доста емоционално и излезе победител в играта с колегата си от Дарик радио Иво Райчев. Водещ на събитието по традиция бе Димитър Туджаров-Шкумбата, който не спря да радва публиката със стари и нови вицове. Победител в турнира стана адаш на звездата от „Под прикритие” – Ивайло Захариев, който спечели разкошна екскурзия до Гърция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !