Мъжът до Гала проговори за мегаскандала с набутването му в На кафе

18.09.2017 10:38 | Видян 2024 пъти

Мъжът до Гала проговори за мегаскандала с набутването му в На кафе

Занимавам се с производство и търговия. Не ме дразни, че всички ме наричат "половинката на Гала". Това заяви Стефан Николов, мъжът до Гала, в ефира на Нова телевизия, който вече работи при жена си в предаването "На кафе". "Далеч не мисля, че станах ко-водещ при Гала.

Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала - аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която дойде 2 дни преди старта на предаването. Приех, защото обичам рискови предизвикателства, в които имам кратък срок за вземане на решения", каза още той.

"Нахлуха в пространството негативните коментари от хора, които идея си нямат и нищо не знаят, но вече могат да ми дадат оценка. Масово хората не знаят какво е да те лепнат пред тази камера", добави Стефан. "Преди да се запозная с Гала, аз въобще не я харесвах. Няма да седна в чат да си изливам негативните коментари. Ако трябва да се създаде образ на съвременния мразещ, това съм аз. Ще изляза отпред, ще ти го кажа грамотно и компетентно, ще те жегна страхотно и ще те накарам да се замислиш. Съвременният мразещ трябва да бъде интелигентен.

Стефан коментира и спекулациите, че Гала го е развела. "Няма такова нещо. Отношенията са тотално променени. Тя има ново семейство и дете. Разбираме се чудесно. Нещата, когато не вървят, детето не трябва да става свидетел. Никол беше малка, като й казах, че не се разбираме с майка й, но ние винаги ще й бъдем родители. И при нея, и при мен, й казах, че ще расте с цялата си любов", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !