Синът на Джоли и Пит направи сензационни признания за майка си

15.09.2017 14:20 | Видян 1538 пъти

Синът на Джоли и Пит направи сензационни признания за майка си

16-годишното момче участвало активно в направата на най-новия филм, който актрисата продуцира - First They Killed My Father.

„Майка ми е забавна и с нея се работи много лесно. Тя е чудо”. Това сподели най-големият син на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит – Мадокс, в първото си официално интервю за списание People.

16-годишното момче участвало активно в направата на най-новия филм, който актрисата продуцира - First They Killed My Father. Лентата разказва за геноцида на червените кхмери в Камбоджа. „Опитвах се да помагам с каквото мога“, казва Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на Джоли и Пит.

Самият той е роден в Камбоджа и беше осиновен от звездните си родители през 2002 г. „Мадокс постоянно пътуваше до родината си и обратно. Четеше, слушаше, учеше се и попиваше всичко, характерно за камбоджанската култура. Запозна се и с най-тъмните части от историята на страната. Насърчаваше ме да работя по този филм. Помагаше и със сценария”, споделя Анджелина Джоли пред People.

Момчето споделя, че се гордее с произхода си и признава, че от Камбоджа най-много харесва хората. „Те са спокойни, а когато искат да направят нещо щуро, просто го правят”, коментира Мадокс.
 
По-малкият му брат - Пакс (13), също участвал в направата на First They Killed My Father – като фотограф. Освен киното, Мадокс има и куп други интересни занимания - взима уроци по летене и учи чужди езици, пише Нова телевизия.

„Той е много способен и винаги ме изненадва. Скоро, след като започна да лети, инструкторите му ми се обадиха и казаха: „Той вече може да пилотира сам”. Едва не изпуснах телефона! Сам реши да учи френски и руски. Оказа се, че владее и немски на добро ниво. Дори нямах представа за това”, признава гордата майка на тийнейджъра.

След като подаде документи за развод със съпруга си Брад Пит преди точно година, актрисата се оттегли от светлините на прожекторите. Сподели, че го е направила, за да се отдаде изцяло на грижите за децата си.

„Мисля, че сега вече съм малко по-силна. Всеки има трудни моменти в живота си. Но като майка, аз трябваше да мисля предимно за децата си. Те са във възраст, в която се формират характерите им и затова всичко останало оставих на заден план”, казва още Джоли в интервюто за People.

Източник: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !