Петканов не спира да се подиграва с Богданска

15.09.2017 12:02 | Видян 1498 пъти

Петканов не спира да се подиграва с Богданска

Петканов пак помля Богданска! Сравни я с маймуна, която си търси... София, България 14 Септ. 2017, 21:45 2422 прочита 5 коментара 1 от 1 Войната между Петканов и Богданска не спира. Лудият репортер не спира да се заяжда с бившата си приятелка, с което забавлява всички съквартиранти.

Този път той я сравни с маймуна, която си търси някой за съвкупляване. "Обърни се, моля те, не искам да те притеснявам като се преобличам. Не искам да видиш нещо, което не си виждала. Ти, знаеш ли, че мъжките маймунки така като свалят женската си го показват.", изсмя се Петканов.

"И женската като си го хареса и стават семейство, така ли", отвърна му Богданска.

"Ами всъщност при животните женската като си го хареса и после я оправят и останалите мъжки. Не, че казвам нещо... аз за животните говоря", помля я Петканов.

"Знаеш ли, Алекс, като те видях в къщата и се почудих имало ли е такъв прецедент някой, както е влязъл в Биг Брадър, така и веднага да излезе", продължи той.

"Ти искаше да излезеш, така ли? Това е слабост, нали знаеш. Но ми прави впечатление, че проявяваш смелост, за да го кажеш. Браво!", срази го бившата му изгора.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Няма коментари към тази новина !