Коронясват Филип Киркоров в НДК

15.09.2017 09:56 | Видян 1684 пъти

Коронясват Филип Киркоров в НДК

Поп идолът Филип Киркоров ще бъде коронясан символично от изкусителната си свита балерини в София. Това ще се случи на 25 септември в зала 1 на НДК, която ще бъде домакин на изключителния спектакъл „Я“. Столицата ни е последната спирка от турнето, чиито старт е тази неделя от Русе.

Грандиозната продукция пристига  с над 100 тона оборудване и 7 камиона, а танцьорите, които ще стегнат в кръг и с масивни свещници в ръка импровизирания трон на Киркоров, са част от 80 души трупа. Артистите са събирани с кастинги от цяла Русия.

Огромни крила,трансформиращи се в морски вълни и пищни облаци, са сред ключовите елементи от декора на сцената. Руската мега звезда каца часове преди началото на обиколката си с частен самолет и в компанията на децата си Алла-Виктория и Мартин.

Филип със сигурност ще се види с Катя и Здравко от „Ритон“, с които са изключително близки приятели и които всеки път го посрещат с любимите му кебапчета и домашна лютеница. Когато е в тяхната компания певецът се прощава със строгата си диета поне за ден. „Има нееднозначни представи за това как живеят “известните и богатите”. Всички искат да вярват в приказки – това е нормално.

Затова не бих могъл да кажа, че нямам взискателен райдер – това би прозвучало неубедително. В действителност 90% от изискванията ми към организатори на концертите са свързани с техническите характеристики на залите, на звука, на всичките елементи, които позволяват шоуто да бъде класно и качествено, както е било замислено. А що се отнася до храната – мога да ям и “докторски колбас”, който между другото много обичам. Защо са излишни претенции, когато работата ти говори вместо теб?”, споделя за „Монитор“ Киркоров.

Спектакълът, с който певецът отбелязва 50-годишнината си, е режисиран от Франко Драгоне – човекът, отговорен за магията в шоутата на Селин Дион в „Сийзър Палас“,

Лас Вегас. „Идеята е уникална. Това не е просто концерт, а заедно с Франко Драгоне направихме истински спектакъл, на който публиката се чувства, като герой от фантастичен разказ, пътешественик в света на собствените си фантазии и мечти“, загатва Киркоров с вълнение.

Изтъочник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Няма коментари към тази новина !