Съпругът на Джанет Джексън я малтретирал

14.09.2017 13:28 | Видян 1785 пъти

Съпругът на Джанет Джексън я малтретирал

Новината за раздялата на Джанет Джексън и съпруга й Уисам ал Мана месеци след раждането на детето им, изненада всички. Певицата запази дипломатичност по въпроса, но днес брат й Ранди разкри причината за този развод. И тя е повече от шокираща.

“Тя беше в доста лоша ситуация. Той я малтретираше психически, обиждаше я и я караше да се чувства като затворник в собствения си дом. В началото не беше така, но в един момент нещата много се промениха. Нито една бременна жена не трябва да търпи да бъде наричана кучка всеки ден. Имаше много подобни обиди и лошо отношение, Джанет мина през много болка, преживя доста“, разкрива братът на певицата пред сп. People.

“Казах й, че ако не се премести при мен, аз ще отида в дома им и ще стане ад. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах й, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така“, допълва Ранди и продължава: “Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ. Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира”, казва още той.

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !