Мегз се изложи минути преди да влезе в Къщата

13.09.2017 16:43 | Видян 3555 пъти

Мегз се изложи минути преди да влезе в Къщата

Миглена Каканашева - Мегз снощи прекрачи прага на най-известната Къща - тази на ВИП брадър. Преди обаче да влезе в риалитито, дизайнерката реши да пусне снимка в социалната мрежа, с която обаче се изложи. Блондинката показа лошите си умения с фотошоп на снимка, пусната точно преди да прекрачи прага на шоуто.

Мегз е опитала да се втали и да направи така, че дупето ѝ да изпъкне. Поглеждайки кривите линии на пода обаче, всички направо избухват в смях.

Видът на Мегз все пак направи впечатление на всички. Тя е станала доста слаба, а някои заявиха, че дори прилича на анорексичка. Друг акцент бе русата ѝ коса - цвят специално за пребиваването ѝ в Къщата, пише БЛИЦ. Каканашева не бе пощадена от зрителите, като в мрежата веднага плъзна кадър, на който зрители пускат субтитрите на телевизора си, когато говори дизайнерката.

Валентин Кулагин също не спести критики и се подигра, че субтитрите се налагат, защото не е успяла да се споразумее с продуцентите за преводач.

Компания на Мегз в Къщата ще правят Даниел Петканов, Александра Богданска, Даниел Златков, Сашка Васева, Алфредо Торес, Дани Милев, Енджи Касабие, Мария, Цуни, Тото от СкандаУ, Маргарита Хранова, Джулиана Гани, шеф Борис Петров и Антон Стефанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !