Катето Евро била на косъм от смъртта

12.09.2017 17:30 | Видян 1713 пъти

Катето Евро била на косъм от смъртта

Малко известен факт е, че Катето Евро през 1981 година е преживяла същински ужас по време на един самолетен полет. Уплахът й тогава е силен до такава степен, че вътрешно тя е била убедена, че загива, писа HotArena.

Полетът тогава е до Куба. А по това време актрисата работела като манекенка към известна българска фирма и постоянно ходела по ревюта.

„Мислех, че загиваме и през цялото време бях убедена, че ще паднем в океана. Предполагам, че никак не е приятно да те изядат акулите, евентуално, ако оцелееш“, споделя Евро

„Попаднахме точно в Бермудския триъгълник в жестока турболенция. Спомням си, че се лети първо до Нюфаундленд, за да зареди самолетът гориво. И оттам вече полетът е от Канада до Куба и точно когато сме минавали над така наречения Бермудски триъгълник, ситуацията с турболенцията излезе извън контрол – беше страхотно преживяване!“, добавя още актрисата, писа „Шоу“.

В самолета били заедно с цигуларя Минчо Минчев, певеца Бисер Киров и редица други изпълнители. Престоят в Куба продължил 13 дни, а екстремното пътуване се оказва и първото летене над океана за актрисата.

„Действително беше много страшно. Може би защото точно тогава се говореше за прословутия Бермудски триъгълник – как изчезват самолети, как изчезват кораби, и си беше голяма психоза“...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !