Джим Кери не вярва в съществуването си

12.09.2017 17:14 | Видян 1507 пъти

Джим Кери не вярва в съществуването си

Комедийният гений Джим Кери призна, че не вярва, както в своето, така и в съществуването на хора на Земята. Закачката бе част от интервю на актьора по време на партито „Икони“ на популярното издание Harper's Bazaar. „Чудех се кое е най-безсмисленото събитие, което мога да посетя и ето ме тук!“, отсече Кери, след като в продължение на няколко секунди не престана да обикаля обърканата репортерка.

„Ти вярваш ли в икони? Аз не. Не вярвам в съществуването на личности. Ние сме вълна от енергия, която подскача тук“, продължи с тезата си звездата от „Маската“. На въпроса защо е дошъл с прилежно подбран костюм на събитието, след като го смята за „безсмислено“, актьорът беше категоричен: „Не съм с костюм, защото ме няма. Не съществувам. Ти също.“

Към момента Кери се е фокусирал не толкова върху киното, колкото върху рисуването. Към четката той се върна преди шест години, като признава, че чрез картините разкрива себе си. „Трябваше да излекувам разбитото си сърце. В Ню Йорк се вихреше свирепа и безлична зима и осъзнах, че имам нужда от цвят. Когато започнах да рисувам станах толкова обсебен, че в дома ми не остана място да се движа.

Картините бяха навсякъде. Станаха част от обзавеждането, хранех се върху тях.“, обяснява Кери. Любовта към скицирането звездата открива още на невръстна възраст, когато започва и да моделира активно. Декоративните скулптури са негова страст и днес. „Това, което превръща човека в артист, е способността му да извае вътрешния си свят като модел. Да придадеш материална форма на нещо, вдъхновено от емоциите.“, казва Кери.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !