Анита Мейзер натрупа дългове в затвора

12.09.2017 12:25 | Видян 1561 пъти

Анита Мейзер натрупа дългове в затвора

Охолният живот на Анита Мейзер в затвора ѝ е натрупал дългове от близо 50 000 лева. Макар да е зад решетките и да няма никакви приходи, скандалната миска продължава да живее както звезда и щерка ѝ Джули редовно ѝ вкарва в зандана маркови дрехи и козметика, които купувала с кредит или вземала на версия.

Анита беше осъдена на три години затвор по обвинението, че по непредпазливост е отнела живота на приятеля си Николай Димов. Варненската секс бомба обаче извади късмета и вместо в килиите на женския затвор в Сливен, беше настанена в общежитието към него, което е на свободен режим.

Заради славата и имиджа си още от първия си ден зад решетките 52-годишната брюнетка била приета радушно от надзирателки и колежки по съдба, пише ПИК. Само няколко седмици по-късно Анита превърнала затвора в златна клетка, благодарение на дъщеря си Джули, която ѝ е лично муле.

27-годишната красавица се е отракала достатъчно, за да търгува с надзирателки и пазачи в зандана, които регулярно предават различни стоки на Мейзер – пакетирана качествена храна, скъпи парфюми, маркови дрехи, козметика. Така в затвора Анита се пръскала с италиански аромат за 200 лева и на две седмици задължително си вапцала косата в черно с американска боя, чиято тубичка струва 70 лева.

Благодарение на глезотиите миската успявала да си поддържа самочувствието високо и се глезела редовно в ареста, като споделяла пиршеството си и с приятелки. Животът без лишения обаче има своята цена и според отлично осведомени източници на този етап Анита е натрупала близо 50 000 лева дългове.

Мейзер прекрачила прага на зандана без пукнат лев, тъй като по време на процеса изтеглила всичките си спестявания и ги прахосала за подкупи и неразумни инвестиции. В момента тя печели косвено единствено от апартаментите, които дава под наем във Варна, но приходите не стигали на дъщеря ѝ Джули да покрие масрафа по харчещата ѝ с широки пръсти в затвора майка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !