Гери-Никол украси ревю на Филип Плейн

12.09.2017 10:12 | Видян 2574 пъти

Гери-Никол украси ревю на Филип Плейн

Поп старлетката и Алек Сандър посетиха парти на Риана

Топ дизайнерът Филип Плейн изпрати покана на поп сензацията Гери-Никол за свое ревю в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Изпълнителката на „Готина и луда“ се похвали за оказаната чест с кадър в профила си във Фейсбук. Тя разходи яката дупара на втория ден на едно от най-мащабните събития във фешън индустрията за да черпи идеи от колекцията пролет/лято 2018 на немския дизайнер, стартирал кариерата си с тапицерия на мебели.

19-годишната красавица аплодира от една ръка разстояние дефилиращите модели, сред които Ирина Шейк, Адриана Лима и Бела Хадид.

Така наречената „улична мода“ блесна като диктуващата тенденция в ревюто, което съвпада с модните предпочитания на гласовитата старлетка.

Сред другите ВИП гости се отличиха екстравагантната певица Ники Минаж, рапърът Фючър, който отправи няколко музикални поздрава към присъстващите, британската момичешка група Fifth Harmony и хотелиерската наследничка Парис Хилън, която се разписа с участие в родния „ВИП брадър“ през 2013 г. и остана в историята на предаването като най-красивия дегустатор на лютеница.

По време на визитата си в Голямата ябълка Гери-Никол разчиташе на екскурзоводските умения на своя приятел и колега Александър Николов, по-известен у нас с артистичтния си псевдоним Алек Сандър, пише монитор. Самият той застана под светлината на прожекторите на подиума, като попълнение на екипа на дизайнерката с индийски корени Руна Рей.

Алек стана лице на нейната „органична“ колекция, направена почти изцяло от натурални материали. Той и бившето протеже на Криско вдигаха наздравици и на частно парти, на което беше представена новата линия грим на поп дивата Риана. За приятелството на БГ артистите се заговори наскоро, след като миналия месец Алек посети Гери-Никол в роднтия ѝ град Варна.

Макар постоянният адрес на манекена да лавира между Ню Йорк, Лос Анджелис и Берлин заради професионалните му ангажименти, той се връща всяка година в бащината къща. Видеото към последната му песен Ridе се позиционира изцяло в София и той дава заявка следващото му парче да е изцяло на български.

Междувременно Гери-Никол се е отдала на трескава подготовка за срещата си с македонската публика. Отличничката от X Factor ще направи спирка в Скопие на 30 септември, като част от турнето One Love Tour. За високия градус на настроението ще се погрижат още хитмейкърът Криско, „Ъпсурт“, DJ Гоце, Тони Зен и Слаткаристика. Хип-хоп армията вече мина през Струмица, Слънчев бряг, Варна и Пловдив и ще завърши с разтърсващ концерт в София на 7 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !