Анджелина Джоли заведе децата на кинофест в Торонто

11.09.2017 16:10 | Видян 3534 пъти

Анджелина Джоли заведе децата на кинофест в Торонто

Холивудската актриса Анджелина Джоли пристигна на филмовия фестивал в Торонто заедно с децата си. Звездата от Господарка на злото бе придружена от 5 от 6-те си наследници, които възпитава с Брад Пит - Захара, която е родом от Етиопия, 13-годишният Пакс, който е от Виетнам, първородната им дъщеря Шайло, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон и близначките Нокс Леон и Вивиан Маршлин, които се появиха на бял свят през 2008 г.

Знаменитото семейство присъства на премиерата на филма The Breadwinner в неделя, след което 42-годишната красавица говори на отворен панел за кариерата си. Междувременно тя подготвя дебюта на последната си лента Първо те убиха баща ми в рамките на събитието.

За документалната продукция Джоли седна на режисьорския стол и се включи като съсценарист, пише монитор. Историята проследява живота на Лунг Унг като дете, което прекарва детството си в камбоджанската армия по време на ужасяващия режим на червените кхмери в страната.

Актрисата е силно развълнувана от темата, тъй като синът ѝ Мадокс е осиновен от местен приют през 2002 г. Първо те убиха баща ми ще се завърти в стрийминг платформата Netflix на 15 септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !