Миглена Ангелова: Биг Брадър е гениален формат

07.09.2017 11:19 | Видян 2606 пъти

Миглена Ангелова: Биг Брадър е гениален формат

Миглена Ангелова ще е третият водещ в най-любовният сезон на ВИП Брадър. Тя повдигна завесата около участието си в предстоящия сезон и добави, че ще бъде нещо като посредник между Съквартирантите и зрителите.Ветераните във формата Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева отново ще ни радват от екрана по време на живите предавания и дейли епизодите. Миглена Ангелова даде интервю в предаването „Здравей,България“ по Нова ТВ.

Каква ще е ролята ти в новия сезон на  ВИП Брадър?

Моята роля е да бъда себе си. Откакто съм на екран, аз не играя, не чета чужди думи, не възпроизвеждам чужди въпроси. Вече повече от 22 години сама проучвам всичко, което обсъждам и се интересувам лично какво се случва пред очите ми с хората, които наблюдавам и с които разговарям. Накратко -  това е смисълът на ролята ми, както в професията, така и в живота ми. Това ще правя и във формата. Big Brother е очертал рамките, изяснили сме правилата, защото този формат има важни правила, които го правят такъв, какъвто е, но съдържанието, което ще бъде “излято” в тези рамки, ще е мое.

На 14 септември излиза книгата ти „Искрено и лично за ВИП Брадър“? Какво ще сдържа тя?
Планирах написването на книгата още по времете на престоя ми в най-известната Къща. В нея съм представила своята гледна точка и очертавам паралелите между формата и реалния живот. Защото формата е гениален.

В един момент бе готова да се откажеш?
Аз почти се бях отказала. Бях започнала да пиша, но живях в Шанхай един месец и почти бях спряла. Но лятото бях в Свети Влас, гледах морето и имах едно вдъхновение. Тогава разбрах, че ние сме в 21 век и всичко това мога да напиша в един сайт и да издам една книга, ако се интересуваш като читател на базата на която са направени тези твърдения, можеш да влезеш с уникален ключ, който е отпечатан на корицата на книгата, ако те интересува тази материя.

Защо според теб това е гениален формат?
Форматът не си измисля нищо, той показва реалния живот. Човек реагира със своите илюзии, схващания, принципи и заблуди. Той няма как да играе там, няма как да има стратегия и да бъде по-различен.

Може ли човек да потърси любовта във ВИП Брадър?
Хората са намирали любов в концлагери, в затвора, а и на Северния полюс. Разбира се, че е възможно. Въпросът е какъв е човекът, който стои насреща, защото една любов може да бъде истинска само когато и двамата са достойни.
Ако си участник в този сезон, би ли търсила любовта вътре?
Аз вече не търся любовта. Аз я намерих...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !