Джулиана Гани: Не съм от жените „кърлежи“

04.09.2017 14:11 | Видян 1696 пъти

Джулиана Гани: Не съм от жените „кърлежи“

Не съм от жените „кърлежи“, които се залепят за мъжете, които могат да ги издържат. Това сподели в интервю за ПИК миската Джулиана Гани.

„Винаги сама съм изкарвала парите си и не съм разчитала на никого“, каза красавицата. Тя коментира, че е намерила точния човек и затова е сключила брак, с което е изненадала не само светските клюкари, но и собствената си майка.

„Сватбата ще бъде някъде около рождения ми ден. Искам да е голяма и пищна с много приятели, журналисти, и най-вероятно ще я направим в София“.

Моделката разказа, че любовната ѝ ваканция в Тайланд е била помрачена от инцидент. Годежът ѝ със фитнес модела Станимир Ташев е бил пред провал, след като или служителите на летището в София или техни колеги на аеропорта в Банкок са откраднали брачните им халки.

Ташев планирал там да предложи на половинката си да му стане съпруга и направо да си разменят и халките, с които по-късно скрепиха брачния си съюз. Той поръчал бижутата и два месеца чакал да пристигнат, разкрива самата моделка пред Жълтите новини. Пръстените обаче изчезнали по пътя към екзотичната азиатска страна.

Годеж все пак имаше, след като от Банкок Станимир купи ново бижу – от бяло злато, с което да предложи на миската.

В първото ѝ интервю като г-жа Ташева, Джулиана си спестява цената на откраднатите пръстени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !