Стоянка Мутафова с нови зъби без пари

04.09.2017 11:29 | Видян 1709 пъти

Стоянка Мутафова с нови зъби без пари

В последната половин година Стоянка Мутафова е или на турне, или в болницата. Последният ѝ прием в клиника обаче бил изцяло по нейно желание.

Преди броени дни легендарната актриса се подложила на иновативна процедура за смяна на зъбните протези, която струвала хиляди левове, непосилни за бюджета на комедиантката, пише ПИК. Столични стоматолози я поканили да легне на стола им абсолютно безплатно, като ѝ гарантирали чисто нова и перфектно изваяна усмивка.

Когато щерка ѝ Муки научила за офертата, веднага поискала да се свърже повторно с тях. Наследничката на Мутафова водила дълги преговори и отсякла пред докторите, че ще разреши да работят по майка ѝ, ако възнаградят и нея. Така Муки успяла да се уреди с безплатно избелване на зъбите, с които не спирала да се хвали.

За разлика от Стояна, която е твърдо против естетичната хирургия и никога не е прибягвала до хирургични методи за разкрасяване, щерка ѝ пръскала солидна сума от изкараните с много труд от майка си пари за козметични процедури.

Муки увеличавала устните си по изкуствен начин поне два пъти годишно, а през няколко месеца специалистка ѝ инжектирала в челото и под очите ботокс, който изглаждал бръчките.

Стоянка не подозирала за харчовете на дъщеря си, които най-вероятно нямало да оправдае, казват близки до театралната легенда. Малко известен факт е, че самата тя никога не е боядисвала дори косата си. Мутафова се прошарила рекордно късно, а косъмът ѝ бил толкова здрав, че дори фризьорите се дивели пред него.

И до ден-днешен по прическата на Стоянка нямало нито капка боя, а 12 години по-младата от нея Татяна Лолова се боядисвала ежемесечно, за да прикрие външните белези на старостта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !