Кобилкина сяда в стола на Венета

31.08.2017 16:06 | Видян 1841 пъти

Кобилкина сяда в стола на Венета

Най-прямата сексоложка у нас Наталия Кобилкина ще дресира гейши и хитруши в собствено ток шоу. Предаването, което ще носи името Без задръжки, ще се завърти в ефира на телевизия BiT през септември.

35-годишната чаровница засне рекламен клип, с който приканва публика и участници за проекта, които няма да спечелят хонорар, но ще си тръгнат със солидни знания в еротичната сфера, пише монитор. Д-р Ко дава заявка, че ще изстреля ограничен брой ентусиасти в звездната орбита.

Единственото условие за участие е желаещите да подобрят креватните си отношения да са пълнолетни. Палави съвети Кобилкина ще раздава в студиото, в което Венета Райкова провеждаше Горещи срещи, преди да стане ясно за трансфера ѝ с плеймейтката Николета Лозанова в bTV.

Договорът на Райкова с BiT изтече преди две седмици и тя ще застъпи зад обектива на Папараци на 17 септември.  Междувременно феновете на Наталия се надяват съпругът ѝ Такис Дретакис да се включи като съветник в шоуто.

Сексоложката от месеци се е заела да запознае любимия си с тънкостите в практикуването на психологията. За целта той придружава половинката си на всяка нейна бизнес среща и се включва в парти-семинарите й по родното Черноморие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !