Любо Киров и Графа пеят на бис

30.08.2017 12:44 | Видян 1158 пъти

Любо Киров и Графа пеят на бис

Любо Киров е един от любимите изпълнители на публиката в Hacienda Beach. Традиционния му концерт в морското заведение донесе доброто настроение и доказа, че все още има голям интерес към качествената българска музика. Любо безспорно е синоним на отлични музикални превъплъщения.

Аудиторията в Лозенец се забавляваше с големите хитове на бившият вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ. Владимир Ампов-Графа също успя да препълни малкия плаж на Лозенец и Hacienda по време на своето участие. Стотици пяха и танцуваха заедно със специалната звезда на вечерта, сред гостите се откроиха известния художник Хубен Черкелов и DJ Димо.

Музикалните събития на това лято ще се запомнят и с бисовете, които отново изкараха на сцената небезизвестните музиканти. Скандиранията на феновете продължиха до малките часове на нощта, а красива заря освети небето и остави без дъх жителите и гостите на черноморското селище. Лятото в Hacienda Beach продължава с пълна сила.

На 31 август Игор Дамянов ще има свой самостоятелен концерт на сцената в Лозенец. На 1 и 2 септември любителите на нощния живот ги очакват ексклузивните диджей партита на резидентите Dimo BG и MR.K.

Снимка: Владо Василев


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !