11 милиона изживяха оргазъм с Джон и Денерис

29.08.2017 09:16 | Видян 2639 пъти

11 милиона изживяха оргазъм с Джон и Денерис

Емилия Кларк измила зъбите си, след като разбрала, че снима кръвосмешение

Най-очакваният съюз в Игра на тронове - този между Денерис Таргариен и Джон Сноу, надскочи плахите погледи на обожание и дискретния допир с ръце и беляза финала на седми сезон с красива секс сцена между Драконът и вълкът.

Епизодът бе най-дългият в историята на фентъзи епоса (81 минути) и според прогнозите на кино критиците със сигурност е чукнал рекордните 11 милиона зрители пред малкия екран – съвсем реална цифра в предвид факта, че въпреки гафа на HBO Испания с авансовото качване на епизод шест онлайн Отвъд Вала регистрира колосалните 10,2 милиона по време на премиерата си миналия уикенд.

Искрата между краля на Севера и майката на драконите пламва в каютата ѝ на кораб на път към Зимен хребет, където Бран Старк посреща Сам Тарли и научава истинското име на Джон - Егон Таргариен.

Дълго спряганата теория, че бунтът на Баратеон е бил базиран на фалш и Лияна Старк е била съпруга, а не жертва на Регар Таргариен, се потвърди и така Джон се оказа законния наследник на Железния трон.
Консумацията на връзката му с Дани пък вкарва втория знаков случай на кръвосмешение в сюжета на сериала след забранената любов на близнаците Церсей и Джайм Ланистър. На практика

Драконът и вълкът се оказват ... леля и племенник.

„Когато разбрах каква е родствената им връзка реакцията ми бе „Иуууу!“ Поисках моментално да ми донесат четка за зъби, за да измия вкуса от Джон.“, споделя за Entertainment Weekly Емилия Кларк. Кит Харингтън, който бетонира статута си на секссимвол като Джон Сноу, добавя: „Вече седем години с Емилия сме заедно в невероятното приключение, наречено Игра на тронове. Не сме имали общи сцени, но сме близки приятели. И изведнъж в този сезон ни се наложи да намерим сексуално привличане помежду си. Дебатите преди сцената бяха огромни, на финала решихме само очите ни да говорят за страстта.“

Напълно в традицията на Игра на тронове финалът бе белязан и от труповете на знакови герои, пише монитор. Питър Белиш, по-известен като вещия манипулатор Кутрето, бе убит от Аря на публичен съд в Зимен хребет. Ейдън Гилън снимал сцената в компанията на сина си, а после получил прощален купон в студията на продукцията в Белфаст.

„Получих „обаждането“, с което продуцентите известяват всеки актьор за смъртта на героя му. Те са доста директни и не си позволяват шегички по темата. Обещаха ми „река от кръв“. Е, по-добре да си отидеш малко преди сагата да приключи и по вълнуващ начин, отколкото да ти срежат гърлото още в епизод две.“, казва Гилън.

Предпродукцията на последния, осми сезон на „Игра на тронове“ вече започна, а снимките ще стартират през октомври в Северна Ирландия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !