Лейбълът на Уиз Калифа подписа с Криско

28.08.2017 12:58 | Видян 952 пъти

Лейбълът на Уиз Калифа подписа с Криско

Warner Music поема международната дистрибуция на Bazooka

Феновете на Криско получиха не само повод за мускулна треска в ханша на фона на хитовете му, но и повод за гордост на патриотична основа - рапърът е първия български артист, подписал договор с гиганта Warner Music, научи монитор. Мейджър лейбълът, в чиито каталог фигурират имена като Ед Шийрън, Джейсън Деруло и Уиз Калифа, стартира междунардоната дистрибуция на сингъла Bazooka чрез европейската си централа в Германия.

Във връзка със сделката Кен Огихара, мениджър Артисти и Репертоар в Warner, коментира: "Отдавна търсихме по-различно звучене от стандартния мейнстрийм, който ни залива в Spotify, нещо с характер, разпознавамо. Когато чух Bazooka за първи път, си казах, че веднага трябва да подпишем с Криско и Facing The Sun! Радвам се, че всичко се случи толкова бързо и вече можем да представим песента на всички фенове по света. Очаквайте и следващите ни проекти с Криско".

Хитмейкърът от Габрово анонсира големия пробив в лаконичен пост във Фейсбук:

"Горд съм да ви споделя, че съм първият български поп артист, подписал със световната музикална компания Warner Music! От днес те ще разпространяват музиката ми в цял свят! Bazooka е първият ми сингъл, който можете да видите през официалния канал на Warner Music в YouTube! Очаквайте английската версия до месец! Благодаря на всички за подкрепата през тези 10 години! Сега започвам!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !