Кобилкина учи руснаци на секс и бизнес

24.08.2017 16:11 | Видян 1414 пъти

 Кобилкина учи руснаци на секс и бизнес

Най-прямата сексоложка у нас Наталия Кобилкина организира парти-семинар на български и руски за успех в бизнеса и секса. Събитието ще се проведе тази вечер в курорта Свети Влас, а всеки желаещ да чуе пикантни съвети с питие в ръка може да го направи срещу 20 лв. Големият брой туристи от рускоговорящите държави мотивира д-р Ко да проведе панел на два езика, а главните направления са успешна комуникация, добро впечатление и разбира се, изкушение.

Междувременно 34-годишната чаровница се готви за турне в САЩ със съпруга си Такис, който придружава половинката си на всяка нейна бизнес среща с цел да се научи как да прецени човека отсреща и да усъвършенства уменията си на психолог. Именно професионалните ангажименти на новоизлюпилото се семейство не им позволиха да заминат на меден месец веднага след като си казаха заветното „да“.

Въпреки това влюбените ще съчетаят бизнеса с удоволствието и ще си подарят екскурзия по време на престоя си в САЩ. Те ще гостуват на роднини на Такис в Ню Йорк, а след това ще обиколят с кола Лос Анджелис, като планират да видят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !