Веско Маринов нито спи, нито яде

24.08.2017 15:24 | Видян 1719 пъти

Веско Маринов нито спи, нито яде

След края на своето традиционно лятно турне, Веселин Маринов се е посветил на подготовката на Третото издание на конкурса за млади изпълнители на забавна песен "Полските щурчета". Той е щастлив, зареден с невероятни емоции и положителна енергия от незабравимите срещи по българското Черноморие със своите верни почитатели:

"12 концерта, 16 дни, 13 000 изминати километра. Благодаря на целия екип! Благодаря на всички, които направиха това турне възможно! Но най-вече благодаря на публиката, която ни подари толкова много положителни емоции! Надявам се да сме направили лятото ви още малко по-хубаво", написа певецът в официалната си страница във "Фейсбук".

Междувременно концертите на Веселин Маринов в цялата страна продължават. Този петък певецът е специален гост на Традиционния есенен панаир във Видин.

В неговия работен календар датите 7, 8 и 9 септември са запазени за конкурса "Полските шурчета", който ще се проведе в родния град на изпълнителя. Събитието отново ще бъде под патронажа на Община Полски Тръмбеш.

В музикалната надпревара могат да участват младежи и девойки до 18 години, разпределени в няколко възрастови групи. Техните изпълнения ще бъдат оценявани от утвърдени имена в българската музика. Мими Иванова е председател на журито, а членове са Развигор Попов, Росица Кирилова, Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов и Светослав Лобошки.

Специални гости, които ще изнесат концерти през двете конкурсни вечери, са Миро, Дара, Крисия и Трио "Сопрано". Телевизия "Планета" отново е поканена за медиен партньор на фестивала "Полските щурчета".

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !