Другото лице на Христо Стоичков влиза в Оркестър Без Име

24.08.2017 13:29 | Видян 1545 пъти

Другото лице на Христо Стоичков влиза в Оркестър Без Име

Един от най-талантливите артисти у нас Валентин Танев, ще се превъплъти в ролята на Велко в единствения по рода си български мюзикъл Оркестър без име, който ще спечели сърцата на публиката на 1 ноември в „Арена Армеец“. Най-добрият имитатор на великия номер 8 Христо Стоичков този път ще влезе в амплоато на музикант, при това не кой да е, а именно в ролята на ръководителя на любимата безименна група.

Валентин Танев, който е един от най-разпознаваемите и обичани български театрални и филмови актьори и е партнирал на великолепната Катрин Деньов, ще придаде неповторим заряд на сцената на най-големия мюзикъл, правен някога у нас. Носител на множество престижни награди, сред които „Аскеер“ през 2006 г., сега големият актьор и режисьор се впуска в поредното вълнуващо предизвикателство – да пресъздаде образа на великия Велко Кънев.

С присъединяването на Танев към звездния актьорски състав, репетициите на мюзикъла вече са в разгара си. Налице са и всички онези култови реплики от едноименния емблематичен филм по сценарии на великия Станислав Стратиев, които ще оживеят и на сцената на „Арена Армеец“ на 1 ноември.  

Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !